Jälgi meid

Jalgpall

Äsja Mario Balotelliga lepingu teinud Türgi meistriliiga uustulnuk jahib järgmisena David Luizi

Adana Demirspor on pärast 26-aastast pausi Türgi kõrgliigas tagasi ning tundub, et väga ambitsioonikate plaanidega. Mario Balotellile käpa peale pannud klubi jahib nüüd David Luizi.

David Luiz on pärast lepingu lõppemist Arsenaliga vabaagent ning seega türklaste jaoks tasuta saadaval. Leida tuleb aga palgaraha ja nii tituleeritud mängija puhul see kindlasti väike ei saa olema.

34-aastase brasiillase põgus kaheaastane periood Kahurimeeste ridades oli täis tõuse ja mõõnu, aga ta võitis klubiga kaks karikat ja palju kritiseeritud mees on nüüd kogu karjääri peale jõudnud 20 erineva tiitlini. Vaid vähestel aktiivsetel mängijatel on tipptasemel seesugune võitude hulk ette näidata.

Väidetavalt on Türgi meeskond valmis veteranist keskkaitsjaga tegema kaheaastase lepingu.

Võimalik, et (endisi) staare on veelgi Adanasse liikumas. “Me oleksime võinud Nani tuua, kui oleksime veidi rohkem tehinguga vaeva näinud, me rääkisime omavahel,” tunnistas hiljuti klubi president Murat Sancak. “Tahtsime eelmisel aastal (Zlatan) Ibrahimovici, teda on tänavu Milanist raske kätte saada. Kui ta tahab pärast ühte aastat tulla, siis sooviksime Ibrahimovici meeskonnas näha. Lille’i kapten (Jose) Fonte oli meie vaateväljas, ta tahtis jääda Prantsusmaale.”

Adana Demirspor avab oma hooaja 15. augustil kodumänguga Fenerbahce vastu.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds