Jälgi meid

Ennustusvihjed

WRC Rally Estonia ennustusvihjed

Autoralli maailmameistrivõistlused tuuakse sel nädalal eestlastele koju kätte, kui WRC-sarjas Tartu ja Lõuna-Eesti teedel teist korda punkte jagatakse. Ott Tänak suutis mullu võidu koju jätta. Kuidas läheb seekord?


WRC Rally Estonia
Neljapäev-pühapäev, 15.-18. Juuli, 2021
Esimene katse algab: 20:38
Ülekanne: TV3, TV3 Sport

Ennustusvihjed
O. Tänak võidab (2.65 @ Coolbet)
E. Evans TOP3 (1.90 @ Coolbet)
T. Katsuta TOP3 (5.00 @ Coolbet)
PANUSTA SIIN


  MM-sarja üldseis:                                                                       Konstruktorite arvestus: 

1. Sebastien Ogier (Toyota) 133 punkti                                         1. Toyota 273
2. Elfyn Evans (Toyota) 99                                                                 2. Hyundai 214
3. Thierry Neuville (Hyundai) 77                                                      3. M-Sport 109
4. Ott Tänak (Hyundai) 69
5. Takamoto Katsuta (Toyota) 66


Craig Breeni edukas kulgemine tähendas, et Hyundai sai eelmisel Rally Estonial kaksikvõidu, aga nagu me kõik teame, siis aastad pole vennad.

Tiimiboss Andrea Adamo tunnistas hiljuti, et praegu on käsil tema Hyundai karjääri üks keerulisematest perioodidest. Kogu aasta peale on meeskonnale tulnud vaid üks võit ja ükski ralli ei taha viperusteta mööduda.

Adamo on öelnud, et Hyundai on tasemelt sammu edasi teinud, aga autode vastupidavus jätab kõvasti soovida.

Kiirust peaks Tänakul ja teistel Rally Estonial veelgi rohkem olema, kuna Hyundai on kasutusele võtnud uue mootori. Selle toel loodetakse katkestada Toyota neljaetapililine võiduseeria.

Viimased kaks rallit on mõlemad lõppenud Sebastien Ogier’ võiduga. Prantslasel on üldse kokku kirjas juba neli etapivõitu ja koos sellega mugav eduseis MM-sarja üldliidrina.

Eelmisel aastal tuli seitsmekordne maailmameister Rally Estonial finišisse kolmandana. Vanameister katkestas seejärel Türgi etapi, aga sealt edasi on ta kaheksa ralli peale poodiumilt eemale jäänud vaid korra.

Esimene panus – O. Tänak võidab. Ott omab kodueelist ja jättes väljas erinevad probleemid, mis teda aasta jooksul kimbutanud, siis on ta suutnud kiiret sõitu näidata. Meie mees on neli etappi järjest võiduta ja viimati oli tal pikem põud aastatel 2017-2018. Seda juhtub lihtsalt väga harva.

Teine panus – E. Evans TOP3. Evansi stabiilne seeria hooaja peale sai Safari ralli 10. kohaga läbi, aga olles kogu aasta head kiirust ja raudkindlat tegutsemist näidanud, tahaks arvata, et waleslane suudab poodiumikoha napsata. Ta on tänavuse kuue etapi peale seal neli korda figureerinud.

Kolmas panus – T. Katsuta TOP3. See on väga riskantne panus, nagu ka koefitsient näitab, aga jaapanlane murdis end Keenias teisele kohale ning ta pole kogu aasta vältel esikuuikust välja langenud. Kui Hyundaid jälle jukerdama hakkavad, siis on Katsuta kindlasti valmis vägevalt võitlema teise järjestikuse poodiumikoha eest.

Meie valikud:

  • O. Tänak võidab (2.65 @ Coolbet)
  • E. Evans TOP3 (1.90 @ Coolbet)
  • T. Katsuta TOP3 (5.00 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 50€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 132€.

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama. 

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds