Jälgi meid

Ennustusvihjed

Los Angeles Clippers vs. Dallas Mavericks ennustusvihjed

Omavahel võõrsilvõite vahetanud Los Angeles Clippers ja Dallas Mavericks jätkavad võitlust NBA play-offi teise ringi pileti nimel LA-s. Kumb haarab endale võimaluse mängida juba järgmises kohtumises edasipääsu eest?


LA Clippers vs. Dallas Mavericks

Neljapäev 3. Juuni 2021
Algab: 05:00
Ülekanne: TV3 Sport

Kokku üle 218 punkti (2.03 @ Coolbet)

Dallas +7.5 (1.88 @ Coolbet)
PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Luka Doncic on play-offis säranud 33,3 punkti, 8,3 korvisöödu ja 8 lauapalliga.
  • Clippersil on tänavu koos play-offiga koduplatsil 38-st mängust võidetud 26.
  • 2:2 seisu pealt 5. mängu võitja on rohkem kui 80 protsendil juhtudest edasi pääsenud.

Mavericks mängis end kahe esimese mängu võiduga väga heasse seisu, aga kodupubliku ees lasti kaks korda käest võimalus lükata Clippers väljakukkumise äärele.

LA meeskond ei olnud seeria alguses oma kaitsemänguga rahul ja Dallases peetud kohtumistes tehti õiged korrektuurid, kui Mavericksil lasti kahe mängu peale endale panna kokku vaid 189 punkti.

Luka Doncic on Dallast suurepäraselt vedanud, aga taustakaader on jäänud tagasihoidlikuks. Kristaps Porzingis on jäetud vaid 15,3 punkti peale ja kui Tim Hardaway juunior vägevalt alustas, siis järgnenud on 12 ja nelja punktiga esitused.

Clippersil pole samuti väga palju erinevaid skoorimisvariante olnud, aga Kawhi Leonard ja Paul George moodustavad supertähtede duo, keda on väga keeruline vaiksena hoida. Eriti meeskonnal, kelle kaitsemäng on heal juhul keskpärane.

Leonard ja George on kahe peale keskmiselt 58 punkti mängus toonud ning mõlemad on seda teinud ka väga hea efektiivsusega. Dallase võimalused seerias paraneksid märgatavalt, kui vähemalt ühel nendest õnnestuks sabast kinni saada.

Esimene panus – Kokku üle 218 punkti. Clippers suutis Dallase eelmises mängus 81 punkti peale jätta, aga muidu ei ole selles seerias väga palju kaitset mängitud. Viimases Los Angeleses peetud kohtumises pandi läbi rõnga isegi 248 punkti.

Teine panus – Dallas +7.5. Doncic on vastaseid igalt poolt loputanud ja kui ta eelmises kohtumises veidi vaiksemalt võttis, siis on raske uskuda, et Clippers suudab talle kahes järjestikuses mängus ahelad külge panna. Kui tema mäng jookseb, siis paneb see ka ülejäänud meeskonna veerema ja sel juhul ei tohiks Mavericksile pakki tulla.

Meie valikud:

  • Kokku üle 218 punkti (2.03 @ Coolbet)
  • Dallas +7.5 (1.88 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 50€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 101€!

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds