Jälgi meid

Jalgpall

Endine Tottenhami täht: Timo Werner on nagu pime hobune!

Tänavuseks hooajaks 53 miljoni euro eest Chelsea’isse siirdunud Timo Werner on väravate leidmisega suurtes raskustes olnud ja jäänud väga kaugele oma hinna õigustamisest. Nüüd on teda teravalt kritiseerinud endine Tottenhami mängija Rafael van der Vaart.

Aastad 2010-12 Premier League’s veetnud hollandlase jaoks ei ole Werneri raskused üllatuseks. “Ta lihtsalt jookseb pea maas ringi, mis ei vii mitte millegini. Ta on nagu pime hobune!” teatas van der Vaart, kes aitas Hollandi koondise 2010. aasta maailmameistrivõistlustel hõbemedalini.

“Ta näitas juba Saksamaal olles, et on selline, ja ta teeb seda jälle,” lisas van der Vaart, kes mängis ise Bundesligas mitu hooaega Hamburgi eest.

Werner sai Leipzigi eest 159 mänguga kirja 95 väravat, aga Chelsea särgis on ta 41 kohtumisega jõudnud vaid kümne tabamuseni. Viimase 20 matši peale on sakslane võrku sahistanud vaid korra.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds