Jälgi meid

Jalgpall

Timo Werner peale Premier League´i debüüti: mäng on võrreldes Bundesligaga täiesti erinev

Londoni Chelsea võitis avavoorus 3:1 Brightoni. Võitjad lõid esimese värava penaltist, mille teenis Timo Werner. Peale kohtumist kommenteeris debüüdi teinud sakslane mängukäiku ja avaldas esimesed muljed Inglismaa kõrgliigast.

“Nagu kõik mulle varasemalt ütlesid – Premier League´i jalgpall on hoopis midagi teistsugust. See oli raske mäng. Enne 1:1 väravat alustasime teist poolaega väga kehvalt. Peale seda muutusime ohtlikumaks, Reece lõi suurepärase värava ning lõpuks otsustas tema nurgalöök ka kohtumise saatuse. Olen rõõmus ja loodetavasti suudame võidukalt jätkata.”

“Mängisin kolme väga suure kaitsja vastu ja see on midagi, mida Bundesligas ei ole. Mäng on täiesti erinev. Mõnes olukorras on palju rohkem ruumi, väljak on suur ja saab teha rohkem avanemisi.”

“Kui oleksin jõudnud penaltiolukorras ühe sammu veel teha, siis oleks ka avavärava löönud. Seekord selleks aga võimalust ei olnud. Võibolla skoorin siis teises kohtumises. See saab olema raske, sest toimub Liverpooli vastu, kuid ma üritan ja annan endast parima. Hetkel olen õnnelik resultatiivse söödu üle ehk penalti teenimise.”

Londoni Chelsea ja Liverpooli vaheline teise vooru kohtumine leiab aset juba sel pühapäeval.

Kommenteeri
Reklaam

Värskeimad Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Jalgpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds