Jälgi meid

Ennustusvihjed

Esmaspäevane Premier League´i kombovihje

Panusta ja Palveta rubriigis toome sinuni ennustusvihje kombopanusele, mis võidu korral garanteeriks sulle suurema palgapäeva. Loe edasi ning leiad ühe 4.50  koefitsiendiga kombopanuse, mis 20€ suuruse panuse korral toodaks sulle võidu korral 90€.


Sheffield United vs. Wolverhamtpon

(20:00 TV3 Sport)

Raul Jimenez

Esmaspäevases esimeses kohtumises lähevad vastamisi eelmise hooaja üheksa Sheffield United ja seitsmes meeskond Wolverhampton.

Eelmisel hooajal suutis Sheffield United ühe omavahelise kohtumise võita ja teine jäi viiki.

Sheffield on suve jooksul toonud uue esiväravavahi, kelleks on Aaron Ramsdale. Lisaks äärekaitsesse Derbys pallinud Max Lowe ja Jayden Bogle. West Bromilt napsati parem äär Oliver Burke. Ilma jäädi eelmisel hooajal väravas mehetegusid teinud Hendersonist.

Wolverhampton on jätkanud oma tavapärast taktikat ning toonud suvel juurde ühe Portugali ja ühe Brasiilia päritolu mängija. Esimene neist vaid 18-aastane ründaja Fabio Silva ning teine kogenud vasakkaitsja Marcal. Lisaks toodi laenule Vitor Ferreira ja seda FC Portost. Wolvesi õnneks on nende ridades endiselt mängimas Raul Jimenez, kuid ilma jäädi Matt Dohertyst, kes lahkus Tottenhami.

Võitjat on antud kohtumises raske ennustada, sest tegemist peaks endiselt olema äärmiselt tasavägise vastasseisuga. Märksõnad võiksid olla kõva kaitse ja madalaskooriline kohtumine. Parim valik kombosse võiks olla, et Wolves lööb esimesel poolajal värava. Teistel loogilisematel valikutel on lihtsalt koefitsient liiga madala ja seega peab natukene rohkem riskima.

Meie valik: Wolves lööb esimesel poolajal värava (2.41 @ Coolbet)


Brighton vs. Chelsea

(22:15 TV3 Sport)

Suuresti uue näo saanud Londoni Chelsea peab oma esimese kohtumise sel hooajal lõuna-Inglismaal Brightoni vastu.

Klubid pidasid alles augusti lõpus omavahel ka kontrollkohtumise ja see jäi 1:1 viiki.

Brighton suve jooksul mängijate peale suuri summasid ei kulutanud. Arvavad, et head kaitsjad nagu Van Dijk, tulevad Hollandist ja seega toodi ka enda kaitseliini täiendama kaks hollandlast – Joel Veltman Ajaxist ja Jan Paul van Hecke Hollandi esiliigast. Kogemust on ka juures ehk valitsev meister Adam Lallana liitus ka just Brightoniga. Shane Duffy ja Glenn Murray lahkusid.

Londoni Chelsea täiendustes on palju räägitud. Antud kohtumises võiks neist platsile oodata Timo Wernerit ja Kai Havertzit. Chilwell ja Ziyech on vigastatud.

Favoriit on selgelt Chelsea, kuid ei tahaks neile väga kerget kohtumist ennustada. Ikkagist hooaja algus ja uued mehed tahavad natukene aega, et meeskonda sulanduda.

Seega lisame kombosse valiku, et mõlemad meeskonnad skoorivad. Chelsea pole kaitses kahe hooaja vahel märkimisväärselt tugevdust toonud(Chilwelli tugevused on eelkõige rünnakul ning Silva on Chelseas küsimärk) ja on oht, et nende nõrkuseks jääb ka sel hooajal kaitsemäng.

Meie valik: mõlemad meeskonnad skoorivad (1.8 @ Coolbet)

Kogu kombopanuse koefitsient: 4.50


Tee oma ennustus, kasutades spordimees.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Võidu korral pistad, aga käesoleva kombo puhul tasku tervelt 90€.

Alustamiseks, vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Kommenteeri
Reklaam

Panusta Spordile Riskivabalt

coolbet logo

Coolbet annab uutele klientidele 20€ suuruse riskivaba panuse.

Kasutada võid ükskõik millise spordi peale. Alusta, vajutades allolevale nupule.



LUNASTA PAKKUMINE

Rohkem rubriigist Ennustusvihjed

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds