Jälgi meid

Korvpall

Kahekordne NBA meister avas tule inimeste suunas ja arreteeriti kallaletungi kahtlustusega

Endine NBA korvpallur Shannon Brown arreteeriti, sest mees avas tule kahe inimese suunas, kes oli tema müügis oleva majaga tulnud tutvuma.

Mees ise põhjendas olukorda uurijatele sellega, et nägi neis inimestes hoopis vargaid, kes üritavad tema koju sisse murda.

Kannatada saanud paar kommenteeris juhtumit järgmiselt:”Olime selles piirkonnas kodusid vaatamas ning nägime antud majal silti “müügiks”. Värav oli lahti ning esiukse juurde jõudes hõigati majast seest, et võime sisse minna. Seejärel haaras aga kodus viibinud isik relva ja hakkas meie suunas laskma, et me lahkuksime.”

Politsei sai juhtunust teada neli tundi hiljem ning Browni kodu läbi otsides leiti üks padrunikest. Intsidendis keegi kannatada ei saanud, kuid endine mängumees arreteeriti raskendatud kallaletungi süüdistusega.

34-aastane Shannon Brown võitis oma karjääri jooksul Lakersiga kaks meistritiitlit. Hetkel pallib mees Ice Cube 3×3 liigas, mis reisib mööda riiki ning peatub erinevates linnades.

Kommenteeri
Reklaam

Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Korvpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds