Jälgi meid

Korvpall

NBA valmistab ette plaani, mis annaks meeskondadele 25 päeva hooaja jätkumiseks valmistuda

NBA on pidanud koroona tõttu juba enam kui kuu aja pikkuse pausi. Liigajuhid ei oska veel täpset hooaja jätkumise kuupäeva avaldada, kuid ettevalmistusi hooaja jätkumise suhtes siiski tehakse. Ametlikus teadaandes avaldati, et enne hooaja algust antakse kõikidele meeskondadele 25 päeva treenimiseks.

Liiga valmistab ette 25-päevast “tagasi korvpalli juurde” plaani, vahendab ESPN:”Plaani kohaselt kuuluvad esimesed 11 päeva individuaalsetele treeningutele ning seejärel kogunevad meeskonnad ja saavad veel 14 päeva treeninglaagreid korraldada.”

See tähendab, et kui olukord riigis ja maailmas paraneb ning viirdus taandub, siis läheb vähemalt kolm nädalat, et ka korvpalli hooaeg alustaks. 25-päevast plaani ei kuulutata aga kindlasti välja enne 1. maid. Vähemalt selle kuupäevani on liigas kehtestatud eriolukord.

NBA-l on arutluse all veel palju huvitavaid plaane. Näiteks on välja käidud idee pidada kõik play-offi mängud Las Vegases. Mõistagi tehtaks seda ilma pealtvaatajateta, kuid liiga jaoks on prioriteet hooajaga jätkata ning põnevaid kohtumisi võimalikult mitmekülgselt televisioonis kajastada.

Kommenteeri
Reklaam

Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Korvpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds