Jälgi meid

Korvpall

Fenerbahce jätkab hoolimata kohutavatest tulemustest senise treeneriga

Euroopa suurklubi Fenerbahce on oma eelnevate hooaegade hale vari. Euroliigas saadakse järjest kaotusi ning tabelis on langetud juba 15. positsioonile. Koduliigas ollakse samuti endale harjumatult alles kolmandal kohal. Avalikkus on juba pikalt arutanud, kas peatreener Željko Obradovic saab varsti sule sappa. Fenerbahce kinnitas ametlikus teates, et seda nad ei tee.

Eelmise ja selle hooaja alguse kohta leidis teatest järgmist: “Fenerbahce võitis eelmise hooajal Euroliigas kõik kodukohtumised ning näitas väga head korvpalli. Säravamatest medalitest tuli suu puhtaks pühkida suuresti tänu rohketele vigastustele. Meie eesmärk selleks hooajaks oli taas osaleda kõrgeimas mängus ja tegeime selleks kõik ettevalmistused.”

Ning siis tuldi tänavuse hooaja ja Obradovici personaalteema juurde:”Kuigi Fenerbahce ei näita sel hooajal endale omast mängu, siis usaldame täielikult praegust peatreenerit. Usume peatreener Obradovici ning kõik kuulujutud nagu klubi otsiks talle asendust, ei vasta tõele”

Palju on spekuleeritud, et Obradovic on niivõrd palju härrasmees, et astub kohalt ise tagasi ning annab kellegile teisele võimaluse. Lõplik tõde selgub tõenäoliselt uuel aastal mängupilti ja tulemusi arvestades.

 

Kommenteeri
Reklaam

Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Korvpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds