Jälgi meid

Korvpall

Kas Russell Westbrook lahkub samuti Thunderist?

NBA maailm on viimase nädalaga pööratud pea peale. Paljud superstaarid on vahetamas meeskondi ning iga päev teatatakse mõnest uuest ja põnevast võimalikust vahetustehingust või värbamisest. Peale Paul Georgi vahetustehingut Los Angeles Clippersile on Oklahoma City Thunder teatanud, et nende kolmikduubli masin Russell Westbrook nõuab samuti vahetust teise klubisse.

Kuid millised klubid üldse võiksid olla huvitatud Westbrooki teenetest? USA Today hinnangutel on neid klubisid kokku täpselt viis.

New York Knicks – nende suvi on läinud täielikult aia taha. Ühtegi superstaari ei suudetud meeskonda tuua, kuid tänu sellele on neil piisavalt vaba raha. Kui Westbrook nendega liituks, siis muutuksid nad järgmisel suvel teistele vabaagentidele ahvatlevamaks sihtkohaks. Kokkuvõttes siiski üsna ebatõenäoline, et New York sellise otsuse teeks ja kõige varem nad saaksid korraliku pakkumise teha Oklahomale alles detsembri kuus.

Miami Heat –Westbrooki stiil sobib Miami Heatiga. Lisaks on Heatiga hiljuti liitunud Jimmy Butler, kellega koos moodustataks väga tugev tandem. Kuuldavasti oleks Westbrook ise ka just Miamis mängimisest väga huvitatud. Hoopis suurem küsimus on, et kas nad suudaksid Westbrooki praegusele koduklubile piisavalt ahvatlevat diili pakkuda.

Minnesota Timberwolves – väidetavalt on Timberwolves Westbrookist väga huvitatud. Jahtisid D´angelo Russelli, aga temast jäid ilma. Kui ollakse nõus Wigginsist loobuma, siis suudetakse Westbrookile ka max-lepingut pakkuda. Samuti on Timberwolvesi manager maininud, et nad ei ole enda vahetustehingute ja värbamistega veel ühele poole saanud.

Detroit Pistons – Detroit peaks Westbrooki eest loobuma üsna paljust, kuid väidetavalt ollakse selleks valmis. Pistons loodab meeskonna ehitada ümbes Blake Griffini ja Westbrooki.

Houston Rockets – kõige üllatavam on kuulda, et väidetavalt on Westbrookist huvitatud ka Houston Rockets. Nende põhimõte olevat, et tiitli võitmiseks on lihtsalt vaja võimalikult palju staarmängijaid ja sisemine kliima on teisejärguline. Siiski tähendaks selline stsenaarium vähemalt Chris Pauli lahkumist ning siis tuleks mängu juba ka mõni kolmas meeskond.

Igatahes on seoses Russell Westbrookiga praegu õhus väga palju küsimusi, millele üldsus vastuseid ootab. Lõplik tõde võiks saabuda juba lähiajal.

Kommenteeri
Reklaam

Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Korvpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds