Jälgi meid

Korvpall

Kas jõulud on NBA-s päästetud? Mitu tähtmängijat on täpselt õigeks ajaks koroonast vabanenud

Viimastel nädalatel NBA-s kõvasti pahandust teinud koroonaviirus kavatses rikkuda ka jõulude mängupäeva 25. detsembril, aga vahetult enne seda on siiski mõned tähtmängijad mänguvalmis saanud.

Koroona tõttu ei ole viimasel ajal palliplatsil käinud ei Giannis Antetokounmpo ega James Harden, kuid nüüdseks on nad viirusest lahti saanud. Hardeni puhul on kindel, et ta mängib laupäeval Los Angeles Lakersi vastu ja Antetokounmpo pidavat reedese treeningu põhjal otsustama, kuidas temaga Boston Celticsi vastu jääb.

Paraku ei ole küll kõigil samasugust õnne olnud. Eriline mängupäev algab Atlanta Hawksi ja New York Knicksi vahelise heitlusega ning Atlantat ei saa koroona tõttu aidata tõusev täht Trae Young. Meeskond läheb mängule üldse välja täiesti teistsuguse koosseisuga, kuna kokku on koroona küüsis üheksa mängijat.

Korvpallisõpradel jääb nägemata ka Luka Doncic. Dallas Mavericksi liider on alates kuu keskpaigast ravinud hüppeliigese vigastust ja ta pidi sel nädalal väljakule naasma, aga just siis tuli kohe ka teade, et koroonaeeskirjade tõttu ei saa siiski Utah’ga mängiv Dallas teda kasutada.

Kokku on praegu NBA-s lausa üle 90 mängija koroona tõttu audis. Viirus on viinud ka üheksa mängu edasilükkamiseni.

Kommenteeri
Reklaam

Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Korvpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds