Jälgi meid

Korvpall

Vaktsineeritud Chris Paul andis positiivse koroonaproovi

NBA play-offis end esimese meeskonnana konverentsi finaali murdnud Phoenix Sunsi edasine käekäik on saanud suure hoobi, kuna Chris Paul andis positiivse koroonaviiruse proovi.

Sunsi tegemisi teraselt jälgiva ajakirjaniku John Gambadoro sõnul andis Paul positiivse proovi vaatama sellele, et ta vaktsineeriti veebruaris Pfizeri vaktsiiniga.

NBA koroonareeglite kohaselt peab nüüd Paul ajal, mil läänekonverentsi finaal võib nädalavahetusel alata, olema täielikult meeskonnast eraldatud. Ei ole teada, millal ta saab loa tiimi juurde naasmiseks, kuna varasemate juhtumite puhul on eemaloleku aeg varieerunud mõnest päevast kuni mitme nädalani.

Suns ootab vastast paarist Utah Jazz – Los Angeles Clippers, kus nelja mängu järel seis 2:2.

36-aastane Paul on tänavu teinud oma pika karjääri ühe parima hooaja. Ta jõudis Nikola Jokici poolt võidetud põhiturniiri kõige väärtuslikuma mängija valimisel viiendale kohale.

Vanameister on säranud ka play-offis ning ta kogus keskmiselt 25,5 punkti ja 10,3 korvisöötu mängus, kui Phoenix lunastas oma pääsu konverentsi finaali 4:0 võiduga Denver Nuggetsi üle.

Kommenteeri
Reklaam

Ennustusvihjed

Rohkem rubriigist Korvpall

Vajuta Meeldib ning elame koos spordile kaasa!

Jagame erinevate spordialade uudiseid ning ennustusvihjeid. Liitu meie järgijaskonnaga ning sa ei maga ühtegi tähtsaimat lugu maha!


This will close in 40 seconds